Ce am pățit cu Vivo Collection


Se pare că a dat boala modei în mine. Da, mi-am comandat un pardesiu, mare brânză, toată lumea are. Dar am căutat să fie pe placul meu, cât mai simplu și negru. Știu că acești doi termeni nu sunt tocmai de fashion, dar nu mă interesează. Vreau să am ceva de pus pe mine când ies seara afară și basta, restul e istorie. Din zeci de căutări cu ajutorul bătrânului, am ajuns la un moment dat pe site-ul celor de la Vivo Collection, de unde am comandat luni, telefonic și pe site, acest model. Toate bune, am comandat, am confirmat, bla bla, marți la 10:30 dimineața aveam coletul în mașină. Extaziat, mă duc acasă, îl deschid, îl pipăi, îmi place la nebunie. Îl pun pe mine, când realizez că e prea mic. Nu mă panichez, încerc din nou. Mă cuprinde aproape perfect, însă la mâneci mă strânge de parcă era o cămașă de forță.

Îl dau jos, mă uit pe etichetă: mărimea 50. Na bau, cu câteva numere mai mic decât comandasem eu. Am zis asta e, am dat și 200 de lei și am rămas și cu un pardesiu pe care probabil că o să îl ascund și o să i-l fac cadou lui tata de ziua lui, că na, el e atletul adevărat al familiei. Însă ziua norocoasă nu a fost a tatălui meu, ci a mea.

După ce am decis că am dreptul la o explicație, am sunat la numărul de pe site. Aceeași doamnă amabilă mi-a răspuns. Nu știu de ce, dar după ce trăiești pe pielea ta unele experiențe, mintea ta nu realizează că totuși fiecare magazin are în spate oameni diferiți, care poate că vor într-adevăr să își transforme afacerea într-una de succes. Așa s-a întâmplat și aici. I-am explicat doamnei ce s-a întâmplat, și-a cerut scuze, mi-a spus că nu am de plătit nimic în plus, deși m-am oferit să plătesc rambursul și mi-a promis că mâine dimineață, adică astăzi, o să îmi primesc mărimea cerută. Cu multe scuze din ambele părți, că și mie mi s-ar putea întâmpla să am într-o zi magazin și să mă sune clientul că i-am greșit comanda, urmând să suport eu taxele, am închis telefonul și m-am gândit că totul e o iluzie și că în România nu se poate, nu există, nu se poate să existe încă asemenea oameni care să dovedească seriozitate și profesionalism.

E ora 13:30, mai am jumătate de oră la job, după care ghiciți cine pleacă acasă cu un pardesiu nou nouț și pe mărimea lui? Exact!

Mulțumesc Vivo Collection, tocmai v-ați câștigat un client nou și poate încă doi-trei din rândul cititorilor mei. Nu pot sublinia suficient de mult faptul că acest articol nu este un advertorial. Este doar o întâmplare fericită, într-o Românie care mai are șanse de schimbare în bine, tocmai prin astfel de oameni care țin la afacerile lor și refuză să plece din țară, doar pentru că afară e mai bine. Și la noi se poate, aveți dovada în fața ochilor.

BRAVO!

–––––-
Ți-a plăcut? Cumpără-mi cartea! (because „LIKE” is too mainstream)

About these ads

6 thoughts on “Ce am pățit cu Vivo Collection

 1. Si eu am cumparat de la ei, direct de la fabrica lor. Patronul m-a lasat sa intru in depozit, sa probez, mi-a facut si o reducere. A trimis o fata sa ma ajute, nu m-a grabit. Chiar sunt seriosi, au preturi mici! Eu am venit din Ploiesti la ei! Ii recomand!

 2. Vivo collection, sunteti cei mai buni!
  Am un palton cu care ma mandresc de vreo 5 ani, model foarte frumos, care m-a facut sa ma simt deosebita.Meritati toti banii, nota 10 +!
  Il recomand tuturor care vor haine de calitate !

 3. Da’ chiar e bine de aflat despre astfel de patanii… nu de alta dar de la asa niste surprize placute ajungi de sari in sus si te bucuri ca un copil mic, indiferent de varsta pe care o ai :-)
  Eu am cumparat de la ei un palton bordo… SUPERB si care-mi vine turnat.
  Acum am comandat un pardesiu violet.
  Vreau sa-mi mai cumpar si pantaloni si un sacou si o jacheta.
  Le-am luat si parintilor mei paltoane si am recomandat aceste produse tuturor prietenilor, colegilor de serviciu, etc.
  BRAVO Vivo collection!

  PS: La multi ani! Sa le purtam sanatosi si bucurosi!

 4. Da intradevar greu de crezut …si eu am patit acelasi lucru mi-am comandat eu cu o marime mai mica, am sunat si am rugat-o pe dna care mi-a raspuns daca mi-l poate schimba si SURPRIZA… mi-a trimis a doua zi coletul iar taxele de expediere le-au platit ei cu toate ca eu gresisem. FELICITARI mai rar asa ceva….

 5. Da,pentru Romania greu de crezut ca exista asa firme serioase si cu asa angajati.Eu am avut o experienta placuta cu aceasta firma. Felicitari,felicitari.

Comentezi?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s