Așa se face marketing?


Cum stăteam noi liniștiți la redacție, eu și cu o colegă, urmărind seriale și chicotind, fiecare la comedia lui, iată că două persoane necunoscute, un el și o ea, ne inundă câmpul magnetic, intrând pe ușa noastră dublă, ca în desene, citându-l pe el. Vioi, cu o mapă la subraț, tipul ne abordează și ne întreabă dacă nu am avea chef de o zi relaxantă la spa?

Da, spunem noi, precum spun vitele când sunt în față la abataor. Și atunci, ne izbește: Foarte bine, că noi am venit aici tocmai ca să vă trimitem!

Uaaau! Foarte tare! VREM!

Și tipul continuă, spunându-ne că, cu doar 79 de lei putem cumpăra un pachet de 5 cupoane de 50% reducere de intrare la spa, valabile toată varaaaaaaaa.

Wait… WHAT?

Deci nu ne trimiteți. De fapt, ne faceți să nu mai mergem vreodată. De ce? Pentru că 50% reducere nu înseamnă că ne trimiteți. Pentru că 79 de lei plus jumătate din preț nu ne trimite la spa. Ne mai și recomanzi să cumpărăm 5 seturi? 5×79=395 de lei, adică banii mei de benzină pe o lună de zile.

Așa se face marketing? Intri peste om, bagi două glume de tot rahatul și îl pui să semneze pe lista ta de VIP-uri, fără să pronunți măcar cuvântul BANI, deși pe carton scrie clar 79 de lei? Nu e cam violent? Mă pot trimite și singur la spa, nu e necesar să vii dumneata, cu o prietenă care se pare că era de decor, să îmi bagi niște cupoane efectiv pe gât.

Unde ați mai văzut cupoane de reducere pe care să le PLĂTEȘTI?

Termalum Spa Timișoara: Sunteți VIP pe banii voștri, absolut GRATUIT*

*79+300=379 per pachet de 5 cupoane, 1895 pentru oferta propusă de fun cu toată gașca. YEEEY!

About these ads

7 thoughts on “Așa se face marketing?

  1. Mie imi suna a tampenie. Nu asa iti vinzi produsul, si da, nu asa se procedeaza cu niste cupoane. Cupoanele, prin definiție, sunt ceva GRATIS…

    • Știu că sună greu de crezut, dar timp de 5 minute neîntrerupte au vorbit doar ei, mă rog, el, că ea era piesă decorativă. Pur și simplu am stat, eu și colega, că eram doar noi la redacție, și am ascultat…

      • Din nou, știu că sună greu de crezut, dar pur și simplu nu am avut OCAZIA. Vrei și martori acuma?

Comentezi?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s