Cum a scăpat tata de problemele de sănătate


Tata a fost dintotdeauna un tip cu probleme biliare. A făcut icter, apoi ulcer, ca mai apoi să rămână pentru multă vreme cu probleme care decurg de la aceste boli, cum ar fi bilă leneșă, ficat deranjat de la orice, automat manifestat prin dureri groaznice de cap, etc. O să vă povestesc sincer ce a făcut el ca să scape de aceste probleme, deși unele pasaje or să vi se pară dure, altele haioase, însă vreau să vă spun că este adevărul și numai adevărul.

Vindecarea lui tata a început într-o seară de iarnă, când am fost cu el la un aparat care făcea diagnostice pe bază de biorezonanță. Să nu credeți că tata e în vreun fel credul sau ceva, nu, acest mod de tratament îi fusese recomandat de un amic, care părea destul de sigur pe el că tratamentul aplicat după diagnosticare, nu neapărat biorezonanța lui pește prăjit, l-ar fi ajutat să devină alt om. Imediat după ce l-au ancorat la aparat, medicul a început să îi înșiruie tatei toate bolile pe care le-a avut, pe rând, apoi toate problemele care au mai rămas, ca la final să îi dea un tratament naturist, bazat pe produse Calivita, o companie care produce medicamente naturiste foarte bine cotată.

Ce s-a întâmplat? Foarte simplu: după câțiva ani, o dietă schimbată, mai exact cea pe grupele sanguine, un mic kit de dezintoxicare a organismului și câteva cutiuțe de produse Calivita, tata a devenit acel ,,alt om” de care îi povestise prietenul său cu o zi înainte de vizita la ,,vrăjitoru’ cu biorezonanța”.

De ce vă scriu asta? Pentru că astăzi am observat ceva: la duș, pe când mă spălam (evident, ce mama naibii să fac altceva în duș) am văzut că un om se poate schimba în bine. Am văzut primele rezultate pe propriul meu corp în urma unei diete bune, al unui program de exerciții fizice constant și a unei mentalități RADICAL schimbate. Orice metodă ai alege, totul stă în dorința ta și în cât de mult ești dispus să dai de la tine, pentru tine. Fie că te sfătuiește un nutriționist, un tip ciudat cu un aparat cu multe fire sau un antrenor de fitness, dacă vrei să devii omul la care visezi, POȚI!

Eu pot, tu poți, noi toți putem!

2 thoughts on “Cum a scăpat tata de problemele de sănătate

  1. Se poate intr-adevar, dar este nevoie demulta voita si rabdare. Din pacate nu toti avem acea vointa. ajungem la un nivel bun, dar apoi uitam sa mai continuam. Tot incerc sa ating acest punct, sper sa si reusesc.

Comentezi?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s