Dieta pentru grupele sanguine (09.01.2012 – Daily blogs #9)


Azi: M-am trezit la ora 9, deși cu o noapte înainte nu adormisem decât după 1, din cauză că am avut mici probleme cu căldura în casă, în sensul că a fost din belșug. După trezire am găsit o surpriză pe masă, mai exact o carte albă pe care scria așa: Alimentația adecvată celor 4 grupe sanguine – Dr. Peter J. D’Adamo.

Tata e obsedat cu chestiile naturiste. De vreo 7 ani ține dieta bazată pe grupa sanguină de la nenea ăsta, iar din „declarațiile” lui se simte foarte bine. Se menține la o greutate normală, tensiune arterială și glicemie la fel, fiind sănătos din punct de vedere fizic și psihic (mda, sigur… ).

Bine, mi-am zis, oricum nu aveam chef de net de dimineață, să încep să citesc, dacă tot mi-a lăsat-o pe masă. Cum m-a convins această dietă că este pe bune? Vă dau un citat: „Pacienții cu grupa 0 (adică eu) se simțeau mai bine cu diete hiperproteice (adică multă carne de vită, pui sau carne marină) și erau înviorați de activitățile fizice intense, cum ar fi jogging sau aerobic„. Na, cu citatul ăsta m-a convins. Exact așa mă simt eu, după o săptămână de sală și dietă corespunzătoare grupei 0, adică foarte bine. Nu contează la cât mă culc, la cât mă trezesc, deși încerc să mențin un program, că e sănătos, peste zi sunt un bulb de energie. În viața mea nu m-am simțit mai bine ca acum. Nu mai răsuflu greu, nu mai am tensiune, puls mare sau glicemie când sparg o vadră cu lemne. Știți reclamele alea pentru aparatele de tensiune? Ei bine, tensiune ca pe cutiile acelor aparate am. Azi am avut 120 cu 80 și puls 85, adică o tensiune de sportiv.

Dieta asta se bazează pe niște cercetări și evident explicații științifice dobândite în două vieți, adică munca de o viață a tatălui, Dr. James D’Adamo, continuată de cea a fiului, autorul cărții, Peter James D’Adamo. Tot ce aveți de făcut este să mergeți la un laborator, să vă controlați grupa sanguină, printr-un test simplu care costă 8 lei și care constă în două înțepături în deget, după care vă comandați cartea și… vă schimbați viața! Vă garantez!

Sănătate și spor la favoritele zilei. Servus!

Cel mai tare articol:
Opera nu-i cinematograf – Alexandra Palconi

Cel mai tare clip:

Cel mai tare tweet:

Filme văzute:

Melodia zilei:
Michael Jackson – Smooth Criminal

About these ads

2 thoughts on “Dieta pentru grupele sanguine (09.01.2012 – Daily blogs #9)

  1. Sa stii ca e pe bune chestia asta cu alimentatia in functie de grupele sanguine. Am constatat dupa ce slabisem deja kilograme bune ca ceea ce mancasem facea parte din alimentele favorabile grupei mele de sange.

    • Te cred, iar cel mai important, după cum scrie și în citat, e că mă simt de parcă în fiecare zi beau câte o căldare de RedBull, mai ales după ce ies de la sală. Când ies de la sală cred că pot să merg până acasă pe jos și să nu obosesc. Într-o zi o să și testez asta:)

Comentezi?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s