Daca Dumnezeu a facut Soarele in ziua a patra…


… cum au trecut patru zile pana atunci?

About these ads

10 thoughts on “Daca Dumnezeu a facut Soarele in ziua a patra…

    • Depinde ce punct de referinta a luat cand a spus ca au trecut 4 zile ,dupa cum bine stim nu exista doar un singur Soare in univers , in galaxia noastra exista in jur de 300.000 de Sori !!! Si inca ceva, tot ce vedem astazi nu a fost creat in 7 zile (In 2Petru 3:8 scrie :,,Dar, prea iubiţilor, să nu uitaţi un lucru; că, pentru Dumnezeu, o zi este ca o mie de ani, şi o mie de ani sînt ca o zi.” ) si nu cred ca Dumnezeu nu putea sa tina o evidenta pentru noi ca sa intelegem aproximativ in cat timp a terminat el de creat tot ce vedem noi acum ! 1-0 pentru Cel care te-a creat !!

  1. Si ca sa vezi ce intrebare fara sens ai pus citeste Genesa 1 : La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pămîntul. 2 Pămîntul era pustiu şi gol; peste faţa adîncului de ape era întunerec, şi Duhul lui Dumnezeu se mişca pe deasupra apelor. 3 Dumnezeu a zis: ,,Să fie lumină!„ Şi a fost lumină. 4 Dumnezeu a văzut că lumina era bună; şi Dumnezeu a despărţit lumina de întunerec. 5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunerecul l -a numit noapte. Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua întîi. !!!!!!!!!!! => raspunsul intrebarii tale se afla la primul verset care nu l-ai inteles .

    • Daca a facut lumina in prima zi, de ce a facut si Soarele? Ca lumina vine de la Soare. Atunci lumina din prima zi ce rost are? Ori una ori cealalta nu isi au rostul.

      • Mai multe detalii nu sunt date ,e probabil ca un alt astru sa fi luminat pamantul posibil sa fi fost venus sau marte , pentru ca aceste planete sunt si acum in proces de transformare , daca te uiti atent la ele , fiecare e compus din alte materii si cumva au ajuns in starea in care sunt astazi, ceea ce inseamna ca probabil ca au trecut prin niste transformari majore si au fost candva ,,arzatoare” la fel ca si soarele.Nu cred ca avea rost sa detaileze modul in care a fost creat totul ,pentru ca daca te uiti mai atent cartea vrea sa scoata in evidenta ceva mai important decat toate astea ,cartea explica cu amanunte cum a ajuns a aparut un conflict sau o provocare data de o creatura spirituala numita lucifer ce era un strajer al omului ce avea rolul de a ii transmite omului toate informatiile ce veneau de la creator , aceasta creatura l-a provocat pe creator spunand ca el poate face ca toti oamenii sa il cinsteasca pe el ca si creator si nu pe Dumnezeu .Astfel omul a fost supus unui test si el a ales sa fie impotriva creatorului fiind mintit si deceptionat de creatura lucifer , si d-acolo pana in zilele noastre oamenii au trecut prin teste de loialitate dovedind chiar si cu moartea unii ca nu fac aceeasi alegere ca si primul om Adam .Cam aceasta este esenta cartii ,ne arata de unde am venit si unde am ajuns !Incearca vezi mai presus de superstitii si modul in care o vad majoritatea pentru ca ea este intr-adevar singurul nostru izvor istoric care ne arata istoria ,restul povestilor si mitologiilor sunt pura fictiune .

Comentezi?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s