Bacalaureat 2011: Informatică


Gata Bacalaureatul. L-am dat și eu și nu mă simt mai special ca înainte să o fac. Sunt același eu, tip solid, fără freză, consumator de aer și blogger la început de drum. Azi am avut o probă mai ușoară, părerea mea, la Informatică, evident intensiv, că mi-a trebuit profil real. Am abordat toate subiectele și am făcut tot, sper eu cât mai corect.

Ce mi-a plăcut azi a fost că fiecare copil a ieșit din clădire cu zâmbetul pe buze, mulți dintre ei știind că la matematică probabil au picat. A fost o altfel de atmosferă, cu toate că a venit în inspecție un leșinat trimis de ministrul F(ără bac)uneriu. Analiza pe subiecte:

1. La primul exercițiu eu zic că a fost a, dar vedem, a fost singurul la care nu am fost sigur. Apoi la 2,a, răspunsul meu a fost 1,1,2,2,3, la b, 31 minim și 35 maxim, iar la c și de am făcut conform enunțului, sper eu bine.
2. Subiectul doi a fost cel mai ușor. La primul exercițiu am ales d, apoi la al doilea c, la trei am scris nodurile 2 și 3, la patru, A[i][j]=(i+j); și la cinci programul, l-am făcut cu multe for-uri.
3. Aici din nou mi s-a părut că totul e foarte ușor, până la ultimul punct. La unu am bifat c, la doi am scris (violet, albastru, galben), (violet albastru, verde), iar la 3 și 4 m-am chinuit cu programarea, dar zic eu că i-am dat de capăt (nu s-a afișat încă baremul).

Concluzionând, cea mai reușită probă la Bacalaureat, la întrecere cu Româna. Matematica, acolo e jale, și s-a auzit că din 570 de elevi doar 170 ar fi trecut (nu am verificat informația, de-aia zic că e zvon). Trăim și vedem. Oricum o experiență interesantă și, deși nu așa se impune corectitudinea într-un examen, să zicem că toate trebuie să aibă un început. Totuși, multe degete or să fie îndreptate spre minister, profesori și șmecherii din anii trecuți, adevărații vinovați pentru eșecul Bacalaureatului din 2011.

Later Edit: S-a afișat baremul la Informatică. Îl puteți vedea AICI. După barem la grilă nu am greșit deloc. La programare nu sunt trecute codurile. Puteți vedea și subiectele AICI. De asemenea, restul de bareme sunt afișate AICI. Dacă nu merg linkurile vă rog să îmi scrieți în comentarii. Mulțumesc.

Comandă aici ,,Copilul de la catedră”!

About these ads

5 thoughts on “Bacalaureat 2011: Informatică

  1. Pingback: Cronică de Bacalaureat « Iosazaur.com – Un blog de Gabriel Iosa

Comentezi?

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s